ZEROSMOKE

Biomagneti se koriste minimalno 2 a maksimalno 3 časa dnevno. To je moguće i kod kuće kad je čovek opušten, npr. uveče nakon jela pa do odlaska u krevet.

Biomagneti dolaze u dve različite veličine. Manji se stavlja ispred, a veći iza uha.

NEMA BUŠENJA UHA, biomagneti zbog magnetne privlačnosti ostaju na mestu i nema opasnosti da otpadnu sa uha.


Ovaj postupak se ponavlja 6 od 7 dana i za to vreme možete nastaviti da pušite kao i do sad. Ukoliko niste do tad to uradili, sedmog dana pokušajte da ostavite cigarete potpuno.


Smatramo da to neće biti teško jer je delovanje biomagneta u toku jedne nedelje podstaklo proizvodnju endorfina koji smanjuju želju za pušenjem.


Nastavite da koristite biomagnete narednih 20 do 25 dana i pratite uputstva i savete koji se nalaze u priručniku "OSTAVITE".

ZONA PRIMENE BIOMAGNETA


Od sada, kad vam neko ponudi cigaretu vi ćete odgovoriti sa zadovoljstvom: "Ne hvala, ostavio sam pušenje!"


PREVENCIJA TUMORA časopis sa naučnim informacijama o predviđanjima onkologije u traženju leka (članak od 11 novembra 2003)DOCTOR mesečno izdanje za doktore

(članak od Juna 2004)

Borba protiv pušenja na svim frontovima uključuje odgovarajuće terapije:lekovi, nikotinska zamena (flasteri ili guma sa postupnim dejstvom), alternativni tretmani kao što je akupunktura ili magnetna terapija.

Odnedavno se pojavio Zerosmoke FORTE, tretman koji se oslanja na magnete, magnetna aurikularna terapija. Metod je odobren i preporučen od strane Evropskog Centra Za Borbu Protiv Pušenja.

MAGNETNA AURIKULARNA TERAPIJA Prestanite da pušite na prirodan način. Zove se Zerosmoke FORTE - novi prirodan metod da se prevaziđe zavisnost. Metod postiže zapanjujućih 80% uspešnosti. Ova terapija nema kontraindikacija. Za medicinske informacije i kontakt posetite www.smettere.com


GLAMOUR
oktobar 2004 (članak od oktobra 2004)

LA STAMPA
(članak od 9 januara 2005)
"Strategija za prestanak pušenja"
"Prestajem sa pušenjem iz nužde: Ostala sam u drugom stanju. Trebao nam je brz metod bez upotrebe lekova i nikotinske zamene. Moj muž je naručio preko interneta komplet Zerosmoke FORTE". "Nosila sam dva magneta na levom uh 3-4 časa dnevno. Prve nedelje sam mogla da nastavim da pušim koliko hoću, ali na moje veliko iznenađenje, shvatila sam da to više ne želim". "Ne pušim već godinu dana. Možda je rano da kažem da sam izvan opasnosti ali nemam nikakvu želju da ponovo počnem".(Paola, trgovac, 36 godina). Ova tehnika je veoma prikladna jer princip delovanja magneta se bazira na akupnkturi koja se već pokazala uspešnom.

Flasteri, pilule, magneti za odvikavanje od pušenja "U Italiji se na potrošnju ovih sredstava troši 1 Euro po glavi stanovnika. U Skandinavskim zemljama to je 65 Eura. Međutim sada i ovde raste taj broj."

Postoje alternativne metode kao što je primena malih biomagneta na uho 3-4 časa na dan. Radnik koji radi u ovoj grani industrije priznaje da je metoda vrlo uspešna jer nema nikakvih štetnih efekata.